התחדשנו בעיצוב חדש לדף הבית ! עדיין מדייקים ומשפרים, כדי להפוך את האתר לנוח, ברור ושימושי יותר.

יש להקפיד על שפה נקייה ומכבדת // מותר להביע דעות שונות – אך ללא פגיעה אישית // הימנעו משימוש בביטויים מעליבים או פוגעניים // זכרו: המטרה היא ליצור שיח נעים ובונה לכולם.

Please or הרשמה to create posts and topics.

דחוף!!! עזרה איך מורידים דבק 3 שניות מהידים

נשפך לי כמות על היד

וזה נתן לי לעור כנראה כויה רצינית דחוף איך מורידים את זה זה שורף

לרחוץ במים חמים בברז בזהירות לא להוסיף כויה

זה שורף אבל זה מתקלף

ולגרד את זה

סקירת AI
כדי להוריד דבק 3 שניות מהיד, יש לרכך את הדבק באמצעות חומרים שומניים כמו שמן זית, שמן תינוקות או וזלין, או בעזרת אצטוןלעולם אל תמשכו או תנסו לגרד את הדבק בכוח, שכן זה עלול לקרוע את העור.

רפי סעדון בע"מ +4
השיטות המומלצות להסרה:
  • שמן (הכי עדין ובטוח): מרחו בנדיבות שמן (זית או תינוקות) על האזור המודבק. עסו בעדינות במשך מספר דקות עד שהדבק מתחיל להתפורר. ניתן גם להשרות את היד בקערית עם מים חמימים, סבון ושמן.
  • וזלין: פתרון ביתי מצוין שמפרק את הקשר של הדבק. מרחו שכבה עבה על הדבק, המתינו כמה דקות כדי לתת לחומר להשפיע, ושפשפו בעדינות עד להסרה.
  • אצטון / מסיר לק: שפכו מעט אצטון על צמר גפן או מטלית וטפחו בעדינות על הדבק. האצטון ממיס את הדבק במהירות, אך הוא עלול לייבש את העור. לאחר השימוש בו, מומלץ לשטוף ידיים היטב ולמרוח קרם לחות. [1, 2, 3, 4]
טיפ חשוב: לעולם אל תשתמשו במספריים או סכין כדי לגרד את הדבק מהעור. גם אם לא תעשו דבר, הדבק יירד מעצמו באופן טבעי תוך מספר ימים בעזרת השומן הטבעי של העור ותהליך ההתחדשות שלו. [1, 2]

אציטון לדעתי יכול לגרם לגירוי גדול לעור

מכיוון שיש שם כויה

לי זה גרם בעבר כויה מתחת לעור

רק הזמן עושה את שלו וזה נעלם,

הרבה יותר מסובך להוריד את הדבק ממשטחים כמו שיש דלת ועוד

"אתר זה עושה שימוש בקבצי עוגיות (Cookies) כדי להעניק לך את חווית הגלישה הטובה ביותר.המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש בעוגיות ולתנאי  מדיניות הפרטיות."