ציטוט מ לאה קאפמן ב מרץ 17, 2026, 10:26 amלי יש את דרימי H14 פרו
יש לי אותו כבר שנה וממש נהנית
יש לו ניקוי עצמי ייבוש עצמי
יש לך גם חלקי חילוף באם תצטרכו באליאקספרס בגרושים
לי יש את דרימי H14 פרו
יש לי אותו כבר שנה וממש נהנית
יש לו ניקוי עצמי ייבוש עצמי
יש לך גם חלקי חילוף באם תצטרכו באליאקספרס בגרושים
ציטוט מ שמעון ברגשטיין ב מרץ 17, 2026, 10:29 amממליץ בחום
טינקו s7 קיטור /s9
לדעתי זה השואב המומלץ
ממליץ בחום
טינקו s7 קיטור /s9
לדעתי זה השואב המומלץ
ציטוט מ פעמיפו ב מרץ 18, 2026, 11:21 amיש לנו גם דרימי וגם טינקו, אני יותר נהנה מהדרימי
קנינו בסולטן פה בשכונה ומרוצים מאוד, השירות ממש מעולה, היינו צריכים חלק חלופי ודאגו לנו מייד בלי צורך לפנות לשירות לקוחות של דרימי. לדעתי ג'ם אם יש מקומות זולים יותר שווה רק בגלל השירו הקרוב והנח
יש לנו גם דרימי וגם טינקו, אני יותר נהנה מהדרימי
קנינו בסולטן פה בשכונה ומרוצים מאוד, השירות ממש מעולה, היינו צריכים חלק חלופי ודאגו לנו מייד בלי צורך לפנות לשירות לקוחות של דרימי. לדעתי ג'ם אם יש מקומות זולים יותר שווה רק בגלל השירו הקרוב והנח
ציטוט מ ויזואלי ב מרץ 20, 2026, 1:51 amלנו יש דגם יחסית ישן של דרימי 14 לא פרו ואנחנו מרוצים בשנתיים שזה עבד אבל היום פחות
כנראה זה שווה לשנתיים בערך ואחרי זה קונים חדש או מוצאים פיתרון כמו לדוג' שזה לא שואב את כל המים אז אחרי שעוברים עם שטיפה עושים מצב שאיבה לבד ואז זה טוב
לנו יש דגם יחסית ישן של דרימי 14 לא פרו ואנחנו מרוצים בשנתיים שזה עבד אבל היום פחות
כנראה זה שווה לשנתיים בערך ואחרי זה קונים חדש או מוצאים פיתרון כמו לדוג' שזה לא שואב את כל המים אז אחרי שעוברים עם שטיפה עושים מצב שאיבה לבד ואז זה טוב
"אתר זה עושה שימוש בקבצי עוגיות (Cookies) כדי להעניק לך את חווית הגלישה הטובה ביותר.המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש בעוגיות ולתנאי מדיניות הפרטיות."