התחדשנו בעיצוב חדש לדף הבית ! עדיין מדייקים ומשפרים, כדי להפוך את האתר לנוח, ברור ושימושי יותר.

יש להקפיד על שפה נקייה ומכבדת // מותר להביע דעות שונות – אך ללא פגיעה אישית // הימנעו משימוש בביטויים מעליבים או פוגעניים // זכרו: המטרה היא ליצור שיח נעים ובונה לכולם.

Please or הרשמה to create posts and topics.

איזה קופת חולים הכי מומלצת בשכונה

שירות לקוחות, רופאים מיקצועים, זמינות תורים???

דחוף מאד

למה אני מעונין לעבור והבנתי שברבעון הזה זה עד מחר

אנחנו במכבי מרוצים

בגדול הכל בסדר

אין תלונות

בכללית יש מנהלת קשרי לקוחות מעולה

היא נותנת שירות נדיר

זה גם המקום להודות לה

אביטל יברוב אליפות:)

תמר התייחס/ה לפרסום זה.
תמר

חד משמעי יש לכללית רופאים מעולים

והשירות של אביטל מיוחד

אני רוצה להמליץ על מאוחדת

ועל גיטי שהיא באמת מיוחדת

וכל הזמן משפרת את השירות

אני גם ממליץ על מאוחדת זמינות ברמה אחרת כל טופס 17 וכדו' מאשרים תוך יום יומיים ,

וכן דואגים לרופאים גם אם הכל מלא אפשר לומר שזה דחוף והם מסדרים גם באותו היום

אני עברתי ללאומית וממש מרוצה דברים זזים ממש מהר - יש שם בולדוזר - מתתיהו טוקר הכל זמין ונגיש מהיום להיום שירות VIP ואיכפתי

מה שאין בקופה מקבלים בפרטי

מומלץ בחום

לאומית הכי מומלץ.

רופאים מקצועים, זמינות מעולה ( בזמן האחרון המזכירות פחות זמינה) יש בגני יער בית מרקחת צמוד, טופס 17 יותר בקלות משאר הקופות. היינו כל המש' בקופה אחרת עקב אי הסכמה של הקופה לבצע ניתוח בבי"ח שביקשנו נאלצנו לעבור ללאומית, בפועל לאחר שעברנו כל יום שהיינו רשומים בקופה השנייה היה בזבוז זמן

משתדרגים בשבילכם! 🛠️

שימו לב, הפורום יהיה סגור לגלישה מחר (יום רביעי) ועד ליום ראשון, לצורך עבודות תחזוקה ושדרוג המערכת.
אנו עובדים על מערכת חדשה, מתקדמת וידידותית יותר, ונשמח לארח אתכם שוב במהרה.
תודה על הסבלנות וההבנה!

"אתר זה עושה שימוש בקבצי עוגיות (Cookies) כדי להעניק לך את חווית הגלישה הטובה ביותר.המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש בעוגיות ולתנאי  מדיניות הפרטיות."