ציטוט מ א.מ ב יולי 14, 2026, 11:31שירות לקוחות, רופאים מיקצועים, זמינות תורים???
דחוף מאד
למה אני מעונין לעבור והבנתי שברבעון הזה זה עד מחר
שירות לקוחות, רופאים מיקצועים, זמינות תורים???
דחוף מאד
למה אני מעונין לעבור והבנתי שברבעון הזה זה עד מחר
ציטוט מ צביה ב יולי 14, 2026, 11:58בכללית יש מנהלת קשרי לקוחות מעולה
היא נותנת שירות נדיר
זה גם המקום להודות לה
אביטל יברוב אליפות:)
בכללית יש מנהלת קשרי לקוחות מעולה
היא נותנת שירות נדיר
זה גם המקום להודות לה
אביטל יברוב אליפות:)
ציטוט מ י.ש.ר ב יולי 14, 2026, 13:49אני גם ממליץ על מאוחדת זמינות ברמה אחרת כל טופס 17 וכדו' מאשרים תוך יום יומיים ,
וכן דואגים לרופאים גם אם הכל מלא אפשר לומר שזה דחוף והם מסדרים גם באותו היום
אני גם ממליץ על מאוחדת זמינות ברמה אחרת כל טופס 17 וכדו' מאשרים תוך יום יומיים ,
וכן דואגים לרופאים גם אם הכל מלא אפשר לומר שזה דחוף והם מסדרים גם באותו היום
ציטוט מ אהרון כהן ב יולי 14, 2026, 14:11אני עברתי ללאומית וממש מרוצה דברים זזים ממש מהר - יש שם בולדוזר - מתתיהו טוקר הכל זמין ונגיש מהיום להיום שירות VIP ואיכפתי
מה שאין בקופה מקבלים בפרטי
מומלץ בחום
אני עברתי ללאומית וממש מרוצה דברים זזים ממש מהר - יש שם בולדוזר - מתתיהו טוקר הכל זמין ונגיש מהיום להיום שירות VIP ואיכפתי
מה שאין בקופה מקבלים בפרטי
מומלץ בחום
ציטוט מ מנשה ב יולי 14, 2026, 14:46לאומית הכי מומלץ.
רופאים מקצועים, זמינות מעולה ( בזמן האחרון המזכירות פחות זמינה) יש בגני יער בית מרקחת צמוד, טופס 17 יותר בקלות משאר הקופות. היינו כל המש' בקופה אחרת עקב אי הסכמה של הקופה לבצע ניתוח בבי"ח שביקשנו נאלצנו לעבור ללאומית, בפועל לאחר שעברנו כל יום שהיינו רשומים בקופה השנייה היה בזבוז זמן
לאומית הכי מומלץ.
רופאים מקצועים, זמינות מעולה ( בזמן האחרון המזכירות פחות זמינה) יש בגני יער בית מרקחת צמוד, טופס 17 יותר בקלות משאר הקופות. היינו כל המש' בקופה אחרת עקב אי הסכמה של הקופה לבצע ניתוח בבי"ח שביקשנו נאלצנו לעבור ללאומית, בפועל לאחר שעברנו כל יום שהיינו רשומים בקופה השנייה היה בזבוז זמן
שימו לב, הפורום יהיה סגור לגלישה מחר (יום רביעי) ועד ליום ראשון, לצורך עבודות תחזוקה ושדרוג המערכת.
אנו עובדים על מערכת חדשה, מתקדמת וידידותית יותר, ונשמח לארח אתכם שוב במהרה.
תודה על הסבלנות וההבנה!
"אתר זה עושה שימוש בקבצי עוגיות (Cookies) כדי להעניק לך את חווית הגלישה הטובה ביותר.המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש בעוגיות ולתנאי מדיניות הפרטיות."