התחדשנו בעיצוב חדש לדף הבית ! עדיין מדייקים ומשפרים, כדי להפוך את האתר לנוח, ברור ושימושי יותר.

יש להקפיד על שפה נקייה ומכבדת // מותר להביע דעות שונות – אך ללא פגיעה אישית // הימנעו משימוש בביטויים מעליבים או פוגעניים // זכרו: המטרה היא ליצור שיח נעים ובונה לכולם.

Please or הרשמה to create posts and topics.

האם זה אפשרי להחרים את קוקה קולה.

יש מקומות וקבוצות שרוצים להחרים את קוקה קולה בטענה שהזכיין הוא הבעלים של ערוץ 12 שרודף את התורה

האם נראה לכם שיש לזה היתכנות???

או שזה מהלך מטופש!!!

תשובה שכתבתי על המהלך הזה בפרוג

אני הייתי רוצה להשמיע דעה אולי לא פופולרית בשרשור,
אנשים פה מתלהמים, האם מהלך שכזה מובל בחשיבה ??????

אל להשוות חרם על חברה שיו"ר הדירקטוריון שלה פגע בצורה ישירה בכבודו של גדול הדור בהפגנה מתחת ביתו,
לבין אדם שמחזיק במניות בערוץ 12, שדעתם על הציבור החרדי לא נתונה לויכוח,
ובפרט שנתוני ההתמודדות שונים
בלחם הציבור החרדי צורך אחוזים אדירים מהשוק ובפרט שהחרם כלל ישיבות ואירגונים שביטלו את ההספקה מאנג'ל,
לגבי קוקה קולה אנחנו יכולים לצאת קטנים, מכיוון שהסיכוי להצליח זה 0.0001 אחוז
א. רוב צריכת הקוקה קולה היא לא מהציבור החרדי, רוב אולמות השמחות לא מחזיקות קוקה קולה, ישיבות וודאי שלא, ובציבור עצמו אחוזים גדולים מהאברכים לא צורכים קוקה קולה בגלל המחיר.
ב. המאבק היה מחזיק בהנחה שבעלי קוקה קולה הייתה היועמשי"ת,
ולא ערוץ שמאז ומעולם רודף ומגדף מחלל שבת ועוד,
ולמרות כל זאת לא יצאו למאבק אף פעם למאבק בגוף תקשורת, ועוד הגדול במדינה מכיוון שיש להם את הבמה הגדולה בארץ לייצר לעצמם קמפיין חיובי במגזר הכללי, בניגוד לאנג'ל שהיא חברת לחם.
ועוד מה הדרישה לשנות את האגנדה לפטר את כל כתבי הערוץ, אין שום היתכנות לכזה אירוע
מאבק שצריך מודעות צבעוניות, אין לו סיכוי להצליח.
נ.ב יתכן ואני טועה

זה מודעות שעיצבו

קבצים שהועלו:
  • 1781518735944.png
  • 1781518777093.png

משתדרגים בשבילכם! 🛠️

שימו לב, הפורום יהיה סגור לגלישה מחר (יום רביעי) ועד ליום ראשון, לצורך עבודות תחזוקה ושדרוג המערכת.
אנו עובדים על מערכת חדשה, מתקדמת וידידותית יותר, ונשמח לארח אתכם שוב במהרה.
תודה על הסבלנות וההבנה!

"אתר זה עושה שימוש בקבצי עוגיות (Cookies) כדי להעניק לך את חווית הגלישה הטובה ביותר.המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש בעוגיות ולתנאי  מדיניות הפרטיות."